Jura Impressa Z7 One Touch

225 000 Ft (nettó)

A Jura a nagysikerű Impressa Z7-es kávégép többgombos rendszerét fejlesztette tovább, így született meg az IMPRESSA Z7 „One Touch”. A rendszer lényege, hogy egyetlen gomb megnyomásával készíthetjük el a tejes italokat. Az előre programozott tej és tejhab arány, valamint az elmentett kávé mennyiség és a darálási finomság lehetővé teszi, hogy mindig az izlésünknek megfelelő Capucchino-t vagy Caffe Latte-t fogyaszthassunk. A Jura mérnökei a korábban megszokott egységes tejhab illetve forró víz előállítására szolgáló habosító fejének szolgáltatásait megosztotta. A forró vizet, amely a teakészítést is lehetővé teszi mostantól egy külön kifolyón engedhetjük, így elkerülhető, hogy tej vagy kávé maradjon a csőben. Latte Macchiatto, és Cappuccino elkészítése egy gombnyomással Intelligens előfűtési funkció, hogy már az első kávé is megfelelő hőmérsékletű legyen 11 különböző kávétermék elkészítése mindössze egy gomb használatával Kristálytiszta grafikus kijelző I.P.B.A.S.© (Intelligent Pre Brew Aroma System) előáztatási rendszer Aktív kávébab-szint figyelés Energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode - ESM©) Állítható magasságú kávéadagoló az optimális tejhabkészítéshez Rotary Switch forgókapcsoló Connector System© csatlakozórendszer Professzionális cappuccino-habosító Csésze-megvilágítás Csúcsminőségű burkolat Magyar nyelvű program 153 mm – az új irányadó méret Első ízben és világszerte egyedülálló módon a full-automata háztartási kávégépek piacán, a Cappuccino-kifolyó fokozat nélkül állítható akár 153 mm-ig. A kifolyó ezáltal hozzáigazítható az összes, standard méretű Latte Macchiato pohárhoz. A kávéminőség A továbbfejlesztett kifolyórendszer biztosítja a legkiválóbb krémet: finom pórusos, selymes, intenzív aromás habot ad a készülék.
Az intelligens előfűtés funkciónak köszönhetően minden Espresso vagy Ristretto optimális hőmérsékleten készül el akkor is, ha a főzés előtt hosszabb ideig nem használták a gépet. Öko-tudatosság Az élvezet és az energiatakarékosság nem egymást kizáró fogalmak többé. A készülék készenléti energiaszükséglete mindössze 0,01 W, amely százszor kisebb, mint amit hivatalos Európai Uniós szabvány előír. Az IMPRESSA Z7 OT használata közben a környezetet is kíméljük a túlzott energiafelhasználástól, mégsem kell lemondanunk a kávé élvezetéről.
A formatervezés Az összetéveszthetetlenül jellegzetes, letisztult formatervezésben fényűzés, elegancia és szuverén határozottság ötvöződik. A markáns vonalak a kávébab alakjára emlékeztetnek. A gép megjelenését rendkívülivé teszik a felhasznált értékes anyagok, a legnagyobb precizitással elvégzett kidolgozottság és a legkiválóbb gyártási minőség.